Nieuws

20-10-2020

.

 

Lees hieronder over het laatste nieuws en

interessante ontwikkelingen bij:

 

2improve4U®

20-10-2020

Masterclass Effectieve Risicobeheersing 2021

Masterclass Effectieve Risicobeheersing 2021

In 2021 start 2improve4U met Jaap Koster als kerndocent de Masterclass Effectieve Risicobeheersing: effectief en duurzaam omgaan met organisatie- en projectrisico's door bewustwording en direct toepasbare kennis.

U leert binnen een dag risico's te herkennen, te analyseren, te beheersen en kunt er de volgende dag actief mee aan de slag in uw eigen organisatie.

Deze Masterclass is bedoeld voor iedereen die kennis wil nemen van de mogelijkheden om risicobeheersing effectief en duurzaam toe te passen in de eigen organisatie.

Lees meer ...  

10-10-2020

RISkatch: Grip op risico's; lancering Bèta-versie

RISkatch: Grip op risico

Jaap Koster en Vincent Koster hebben op 1 oktober 2020 de Bèta-versie van RISkatch gelanceerd. Het programma wordt momenteel door een selecte groep professionals uit verschillende branches getest. Na het verwerken van de testresultaten wordt de definitieve release verwacht rondom de jaarwisseling.  

 

RISkatch® is een gemakkelijk en snel te gebruiken web based risicobeheersingstool waarmee u op een eenvoudige manier project- en contractrisico’s kunt identificeren, analyseren en beheersen. Daarmee worden faalkosten gereduceerd en schades beperkt. Het is ontwikkeld om een organisatie ‘in control’ te laten zijn door structuur te geven aan risicobeheersing om zodoende effectief om te gaan met zowel financiële- als niet-financiële risico’s en het proces duurzaam te borgen in de organisatie. Lees meer over RISkatch.

01-08-2020

Deelname aan Academie Permanent: Bron voor verder denken

Deelname aan Academie Permanent: Bron voor verder denken

Jaap Koster neemt sinds vorig jaar deel aan de Academie Permanent van het AOG /Rijksuniversiteit Groningen.

De Academie Permanent is een inspiratieve bron voor verder denken.

Hoe organiseert u, als manager of professional, uw inspiratie in een druk en enerverend bestaan? Wie is uw klankbord voor uw gedachten en ideeën? Hoe blijft u bij in een wereld die versnelt? Laat u inspireren en verrassen door actuele onderwerpen, verfrissende standpunten en bijzondere locaties door Academie Permanent, hét programma dat duiding geeft aan de huidige onstuimige en

confronterende maatschappelijke en organisatorische ontwikkelingen. Vrijwel geen enkele

ontwikkeling komt voort uit een op zichzelf staande gebeurtenis. Hoe kijkt u over de schutting van uw

eigen interpretaties?

27-01-2019

Jaap Koster Voorzitter NCD Commissarissen netwerk

Jaap Koster Voorzitter NCD Commissarissen netwerk

Jaap Koster is al vele jaren lid van de Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren (NCD). Sinds begin 2019 is hij hierbij Voorzitter van het Commissarissen netwerk District Noord- en Oost Nederland. Hij doet dit samen met Annelize Wilpstra als duo voorzitter.